Bëni kujdes! 95% e ushqimeve të fëmijëve përmbajnë metale të rënda që dëmtojnë trurin

Ditën e sotme mediat e huaja kanë ngritur alarm, pasi u bënë publike përfundimet e një testi tek ushqimet e fëmijëve.

Sipas përfundimeve të testit 95% e ushqimeve për  fëmijë kanë metale toksike që dëmtojnë trurin e fëmijës.

Për shkak të përbërësve, këto ushqime pengojnë zhvillimin e sistemit mendor të fëmijës, prandaj bëni mirë të mos ua jepni më.

Sa më shumë të konsumohen aq më shumë bie inteligjenca e tyre.

Ushqimet me rrezikun më të lartë për dëmtime neurotoksike ishin produktet me bazë orizi, patatet e ëmbla dhe lëngjet e frutave.

Share With:202 Views