Binjaket me të njëjtën zemër i mbijetojnë ndarjes (video)

Kur mjekët kuptuan se nëna nga Florida po mbante binjaket e ngjitura, i thanë se ato nuk do të mund të jetojnë. Befasisht, binjakët i mbijetuan ndarjes, ndërkaq mjekët u shokuan me shërimin e tyre. Jasquelyn dhe partneri i saj, Marku kuptuan nga mjekët se binjaket 20 javëshe ishin të ngjitura dhe kishin vetëm një zemër, kështu që nuk do të mund të jetonin. Pas analizave të shumta, morën vesh se ato kishin shansë për të jetuar nëse do të ndaheshin. Me ndarjen e tyre procedura do të vazhdonte me vdekjen e njërës nga binjaket ashtu që tjetra të jetonte. Ato u lindën me prerje cezariane. Dy muaj më vonë, u zhvillua operacioni tetë orësh i cili rezultoi i suksesshëm, pastaj foshnjet u vendosën në makina të ventilimit për gjashtë javë…

Share With:
Translate »
821 Views