Dalina Buzi thërret “dëshpërimisht” shkollën, vajzat e saj janë një uragan | Video

Siç e dini, Dalina Buzi është nënë e dy vajzave. Ajo shpesh ndan me ndjekësit e saj në Instagram çaste nga jeta prej nëne. Vajzat e saj duket se nuk janë dhe aq të “mbara” kur vjen puna tek sjellja. Si çdo fëmijë edhe ato e pëlqejnë rrëmujën dhe të sfidojnë nervat e mamit. Në një video të postuar në story-n e Dalinës, vajzat janë mbështjellë me një mbulesë që një Zot e di se çfarë kanë ndërmend. E “pashpresë” Dalina thërret shkollën që vajzat e saj të kalojnë një pjesë të ditës edhe pse e di që lodhja do t’i shtohet duke asistuar në bërjen e detyrave. Ah moj Dalina, sa mirë që ta kuptojmë hallin. /Kids’ Time

 

Share With:
Translate »
2877 Views