Dalina ka një pasion, por e pengon e bija ta zhvillojë

E gjithë bota është përfshirë në lojën e famshme me spinner. E duket se nuk i ka shpëtuar as Dalina Buzi, duke qënë se sic e thamë edhe më parë, është një lojë që ndihmon njerëit të kalojnë periudhat stresante, por përvec kësaj, është edhe shumë argëtuese. Kaq ka mjatuar që vajzat ta pengojnë Dalinën dhe ta duan lodrën për vetë. Por ndonjëherë mami, është më fëmi se fëmija, ndaj Dalina ka rezistuar derisa e ka “përvetësuar” spinnerin.

Share With:
Translate »
929 Views