“Djali i Karatesë” rikthehet pas 30 vitesh

Një brez i tërë janë rritur me filmin “Djali i karatesë”, dhe sigurisht që do ta shihnin me shumë kureshjte rikthimin e dy personazheve kryesor të filmit, Ralph Maçhio dhe William Zabka në rolet e tyre ikonike, Daniel LaRusso dhe Johnny Lawrence, 3 dekada më vonë. Producentët ekzekutiv të filmit premtojnë se fansat e filmit origjinal të 1984 duhet të presin mjaft ngjashmëri. “Si të gjithë që jemi rritur në vitet ’80, jemi fansa të mëdhenj të “The Karate Kid”, thuhet në deklaratën e tyre, duke shtuar se “Cobra Kai do të jetë një vazhdimësi e vërtetë e filmit origjinal, ku i shtohen komedi, zëmër dhe skena ndeshjesh drithëruese”.

 

Share With:
Translate »
855 Views