Duaje trupin tënd! Nënat fotografohen nudo në plazh

Trina Cary ka bërë një fotosesion mjaft të rrallë. Fotografja australiane ka zgjedhur bregdetin e Sunshine Coast në Australi për të fotografuar 14 nëna teksa ato ushqenin me qumësht fëmijët e tyre.

Qëllimi i këtij albumi fotografik është që të ndihmojë nënat e reja anembanë botës për të “dashur” formën e tyre të trupit pas lindjes.

“Unë dua të ndihmojë gratë të mësojnë të duan ndryshimet në trupin e tyre, pas lindjes. Ne jemi të gjitha të bukura në mënyrën tonë dhe ne nuk duhet të krahasojmë veten me njëri-tjetrin.

Ushqimi me gji është një përjetim i veçantë dhe pse mos ta bëjmë këtë publikisht”, ka thënë Cary.

Share With:
Translate »
1102 Views