E veçanta e dhomës së Tianit të vogël, Tuna zbulon detajet (Video)

Që kur Tian ka ardhur në jetë, Tuna nuk është më e kufizuar për të na njohur me detaje rreth tij dhe ditët e saj të para si nënë. Tani që i është kushtuar mëmësisë me kohë të plotë, edhe Instagrami i këngëtares ka marrë pamje tjetër.

 

Sot, Tuna ka zbuluar në një video të shkurtër një copëz nga dhoma e Tianit. Me aq pak sa mund të shihet në disa sekonda, është e kuptueshme se prindërit e vogëlushit u kanë qëndruar besnikë ngjyrave identifikuese të djemve, bardhë e bojëqielli.

 

 

Share With:
Translate »
1059 Views