Grida Duma tregon arsyen pse ka vetëm një djalë

Grida Duma është nënë e një djali 12 vjeç tashmë, Darielit dhe për herë të parë  ka treguar në programin “Mos i fol shoferit” pse nuk ka lindur edhe një fëmijë tjetër.

“Mendoj se fëmijët sot janë një përgjegjësi ekonomike. Nuk dua që djali im ta nisë jetën nga zero, pa i lënë ne asnjë bazë. Darjeli është egoist dhe nuk ndjen për momentin nevojën për një motër apo vëlla”, ka shpjeguar Grida.

Megjithatë, kjo nuk tregon që vendimi është përfundimtar dhe ne shpresojmë ta shohim shpejt Darielin me një motër ose vëlla.

Share With:
Translate »
1309 Views