Jeta e foshnjave në mitër: Ultratingulli i parë

Jeta e foshnjave të palindura në mitër është thjesht mahnitëse. Çdo moment i kohës së mitrës përbëhet nga rritja, mësimi, zhvillimi dhe ndryshimi dhe kjo është pak para se të bëhet rruga e tij poshtë në kanalin e lindjes dhe jashtë në botë.

Një foshnjë e palindur në mitër bën kaq shumë gjëra mahnitëse. Jo vetëm që po mësojnë të lëvizin gishtërinjtë, këmbët dhe gjymtyrët, ato gjithashtu ndonjëherë ëndërrojnë, ndonjëherë thithin gishtin e tyre, ndonjëherë duke qarë dhe një milion gjëra të tjera me të vërtetë të mahnitshme.

Teknologjia në vitet e fundit ka përmirësuar imazhet brenda mitrës dhe lejoi që nënat të shohin të vegjëlit  e tyre dhe të paraqesë aspekte të ndryshme të zhvillimit të fetusit në një mënyrë që nuk keni mundur t’i shihni më herët.

Share With:
Translate »
776 Views