Këndon për babanë me kancer, të gjithë shpërthejnë në lot

Një vajzë 13 vjeçare e quajtur Evie Clair, mahniti jurinë në America’s Got Talent Babai i saj ishte diagnostikuar me kancer të shkallës së katërt, dhe trajtimi nuk po funksiononte, andaj ai e kishte ndërprerë. Evie dëshiroi që të shfrytëzojë skenën e AGT për ta bërë krenar babanë e saj. Pas përformancës së saj prekëse juria së bashku me publikun ishin në lot, duke duartrokitur pafund nga të gjithë. Pesë anëtarët e jurisë e përgëzuan Evie-n për këndimin e saj, duke thënë se i ka prekur me zërin e saj të bukur, dhe të pestë votuan pozitivisht në favorin e saj. Babai i saj edhe pse është duke u përballur me një sëmundje të rëndë, ishte aty për ta përkrahur vajzën e tij të vogël.

Share With:
Translate »
699 Views