Kështu reagon kjo mama kur i gjen vajzat e saj duke bërë “twerk”

Dy motra po regjistronin veten duke bërë “twerk” kur nëna e tyre hyn në dhomë dhe menjëherë i turret duke i goditur me shapkë në kurriz.

Adoleshentet që mendohet se janë spanjolle po perfeksionojnë lëvizjen përballë një kamere, me muzikë në sfond. Por, disa çaste më vonë hyn në dhomë e ëma e tyre, me një kosh plot me rroba të lara dhe i jep një mësim të mirë.

Ajo heq shapkën dhe i godet të dyja vajzat, duke mos lënë për asnjë moment koshin të rrëzohet në tokë.

Share With:
Translate »
802 Views