Kur logjika nuk ekziston te kukullat, gabimet që i kuptojmë vetëm tani që jemi rritur

Sa herë mund të keni thënë me vete, teksa po shihni kukulla: sa absurde, kjo nuk ndodh në jetën reale. Na lejoni të përgjigjemi ne edhe për ju: shuumë herë. Animacioni nuk ka kufij dhe prandaj si fëmijët ashtu edhe të rriturit, e duan aq shumë. Ne do t’ju sjellim më poshtë disa “sjellje të çuditshme” që i kuptojmë vetëm tani që jemi të rritur. Psh: personazhet nuk ndryshojnë rrobat gjatë gjithë vitit, fëmijët e Simpsonit nuk rriten, graviteti nuk ekziston deri në momentin që ti sheh poshtë. Ne po ju sjellim shembujt më absurd në filmat e animuar që janë jashtë logjikës së biologjisë dhe fizikës.

1.Flintstones festojnë Krishtlindjen edhe pse Jezusi nuk kishte lindur ende

2.Ti mund të vendosësh një maskë të vogël dhe të ndryshosh rrobat dhe askush nuk të njeh

3.Mosha e disa heronjve në kukulla është një tjetër çështje që është shumë absurde

4.Si mundet që syzet nuk i bien?

5.Ai po pi cigare me mustaqe?

6.Çdo goditje mund të ndryshojë formën e trupit tuaj

7.Tom dhe Jerry janë zakonisht të zhveshur, ata vishen vetëm kur shkojnë në plazh

8. Mos u hidh, do të vdesësh

9.Nuk kishte asnjë vajzë në mbretëri që kishte të njëjtën numër të këmbës si Hirushja?

10. Gjithashtu, është e çuditshme që Princi nuk e mban mend fytyrën e vajzës me të cilën kishte rënë në dashuri?

11. Si është e mundur që Squidward po ujit kopshtin nën ujë?

12.Dëgjon muzikë me vesh? Ai mundet sepse është një crab

13. …dhe vajza e tij është një balenë

14.Si arriti ai të vishte bluzen?

15.Bugs Bunny nuk vesh rroba, por e dashura e tij, po

16.Graviteti nuk ekziston deri në momentin që ti sheh poshtë

17. Dhe ti po më thua se ata nuk munden të dalin?

Share With:
Translate »
1317 Views