Lian, kopja më e bukur e Vesa Lumës

Nëse do të shikoni llogarinë e Vesës në instagram, fotot që tërheqin vëmendjen janë ata të vogëlushit të saj Liam. Vesa poston foto të tij dhe ne shohim çdo ditë se si rritet bukuroshi i saj. Dhe asnjëherë nuk kemi pyetur se kujt i ngjan. Është shumë lehtë e dallueshme se ai ka marrë aq shumë nga mami Vesa sa na kujton fëmijërinë e saj. A mund të kishte kopje më të bukur për Vesën?! Përgjigjen e gjeni tek fotot mëposhtë! /Kids’ Time   


 

Share With:
Translate »
1664 Views