Mamatë po mësojnë se si të bëjnë gjithçka me një dorë ndërsa mbajnë një fëmijë në dorën tjetër/ Fotografitë e pafiltruara

Prindërimi nuk është ajo që shihni në Instagram , Pinterest, Facebook apo në çdo rrjet social tjetër! Nuk ka lidhje me pozat e përsosura e me veshjet e hekurosura sa për një foto ! prindërimi është plot tension, të ndalura zemra në të qindtën e sekondit, të qeshura me shpirt e të qara nën zë.
Fotografja dhe mamaja e dy djemve 3 dhe 5 vjeçarë dëshiron që të paktën në ditën e nënës (festë që festohet në Amerikë dhe në më shumë se 44 shtete me 13 maj) mamatë të ndërgjegjësohen që veshjet e ndotura, hundët e pafshira, lodrat e hedhura kudo nëpër shtëpi, flokët e pakrehura dhe duart me ushqim , janë e vërteta që fshihet pas filtrave të instagramit.

wegwe
“Doja të tregoja jetën reale, realitetin, rutinën, kur çdo ditë nuk është e njëjtë …
“Çdo fotografi në këtë seri pasqyron gjithçka që kam kaluar, ose jam ende duke kaluar,” shpjegon Giedre. “Më në fund mund të bëj vetëm dush, por shumicën e kohës trevjeçari im ende ulet përballë meje në tualet dhe pret që unë të ngrihem. “Tani ata janë më të mëdhenj, mund t’u them se mami ka nevojë për privatësi, por ende është e vështirë t’jua shpegosh atyre këtë gjë.

femiejre
‘Nënat nuk kanë më intimitet, as kur urinojnë e as kur bëjnë dush. ‘Nënat janë duke përdorur këmishën tuaj për të fshirë hundët dhe po mësojnë se si të bëjnë gjithçka me një dorë ndërsa mbajnë një fëmijë në dorën tjetër.

bukurhsume

Share With:
Translate »
578 Views