Mrekulli, binjakët e porsalindur qajnë kur i ndajnë, pushojnë kur i afrojnë (video)

Këto dy vëllezër të porsalindur kanë një lidhje shumë të veçantë shpirtërore me njëri-tjetrin. Binjakët fillojnë të qajnë kur i largojnë. Dhe pasi i afrojnë pushojnë se qari. Video është filmuar nga babai i tyre Dane në marternitet. Weston dhe Caleb Lyman nga Orlando janë filmuar në videon e ëmbël duke i dhënë qetësi njëri-tjetrit.

Share With:
Translate »
710 Views