Një bebe në mes të autostradës (video)

Ky është momenti i pabesueshëm kur një bebe shfaqet duke kaluar këmbadorazi rrugën. Ngjarja sa e rrezikshme, aq edhe e pazakontë ndodhi në një autostradë në Vietnam. Në videon më poshtë shihet momenti kur një drejtues makinë e dallon beben duke ecur në mes të rrugës dhe ndalon menjëherë. Tre persona të tjerë vrapojnë drejt të miturit duke e marrë atë në krah.

https://www.youtube.com/watch?v=zBMkDpofKiA
Sipas asaj që shkruan “DailyMail” mbetet e paqartë sesi ka përfunduar bebja në mes të rrugës. Fatmirësisht ai nuk pësoi asnjë lloj dëmtimi.

Share With:
Translate »
1059 Views