Një superlajm për fansat e Harry Potter

Botuesi i “Harry Potter”, “Bloomsbury” ka njoftuar se dy romane të reja do të bëjnë debutimin e tyre në ekspozitën e Harry Potter në Bibliotekën Britanike, në muajin tetor. Libri i parë është “A History of Magic”, që do flasë për gjithë mësimin që u mor në Hogwarts. Libri i dytë “A Journey Through a History of Magic” do ketë qasje historike nëpër seri të ndryshme. Lexuesit do të kenë një vështrim në botën me magji, magjistarët e famshëm dhe shtrigat.

Share With:
Translate »
695 Views