Reagimi i meshkujve kur mësojnë se do të bëhen baballarë

Momenti kur mëson lajmin se do të behësh prind, është vërtetë emocionues dhe njëkohësisht lajmi më i bukur i jetës por shpresh ndodh që emocionet bëhen të pakontrollueshme.  Videoja më poshtë tregon  disa djem në momentin kur ata mësojnë se do të bëhën prindër.

Guys React to Becoming Fathers for The First Time

STOP EVERYTHING and watch these guys react to finding out they're becoming fathers for the first time 😩💞 #HappyFathersDay http://bit.ly/2sdVWl3

Posted by Cosmopolitan on Sunday, June 18, 2017

 

Share With:
Translate »
847 Views