Tuna publikon foton më të bukur të djalit me babain e tij

Që baballarët na duan njësoj si nënat dhe janë heronjtë tanë, kjo është një e vërtetë që e dinë të gjithë. Por kur e gjithë kjo dashuri reflektohet në veprime, fjalë dhe përkujdes të treguar, çdo gjë bëhet më e bukur, e shenjtë, unike. Ndaj dhe foto e mëposhtme është ndër më të bukurat që Tian, djali i Tunës ka deri tani. Babai i tij, Patris Berisha, shfaqet duke e larë të voglin me shumë delikatesë. Jo vetëm Tian është një fëmijë me fat, por edhe mami Tuna për bashkëshortin e saj. /Kids’ Time 

Share With:
Translate »
960 Views