Video e pazakontë, fëmijët shqiptar mbështesin sulmet e Turqisë në Siri

Video e pazakontë, fëmijët shqiptar mbështesin sulmet e Turqisë në Siri

Një video e pazakontë është publikuar mbrëmë në internet, ku shikohen disa persona, Shqiptarë, që shprehin mbështetjen e tyre për ushtrinë turke në sulmet që po bëjnë këta të fundit në Siri.

Video hapet me ‘Sheshin Shqiponja’, dhe vazhdon me persona që shprehin mbështetjen e tyre nga disa vende të ndryshme të Shqipërisë dhe në fund mbyllet me një fëmijë i cili thotë ‘Shqiponjat e vogla janë me ju”.

Share With:
Translate »
831 Views