Vogëlushja dy vjeçare di me saktësi të gjitha markat e makinave

Se dashuria për veturat nuk zgjedh as gjini e as moshë tregon kjo video e ardhur nga Rusia, e riaktualizuar, e cila tregon se sa mirë i njeh një vogëlushe markat e veturave. Edhe një vajzë dyvjeçare e cila së bashku me babain  bën një xhiro afër disa veturave të parkuara duket se është shumë e apasionuar pas tyre. Dhe derisa ecnin, babai i saj tenton ta sfidojë ata duke e pyetur për disa vetura, se të cilave marka janë. Vajza shumë e qetë, përgjigjet në të gjitha rastet, për befasi me saktësi.

Share With:
Translate »
865 Views